Dat pe mâna poliției, după un scandal cu concubina!

Un scandal cu concubina a scos la iveală lucruri cu mult mai grave decât o simplă ceartă între iubiți. Femeia a reclamat un scandal și le-a predat polițiștilor o armă pe care bărbatul ar fi introdus-o ilegal în țară.  

Dat pe mâna poliției, după un scandal cu concubina!
Poliţiştii Secţiei de poliţie rurală nr. 1 Botoşani au fost sesizaţi de o femeie de 40 de ani cu privire la faptul că un barbat, concubinul său de 49 de ani, provoacă scandal la locuinţa lor din comuna Vorona.
 
Pe timpul intervenţiei echipajului de poliţie pentru aplanarea scandalului, reclamanta a predat poliţiştilor un pistol fără muniţie şi încărcător.

Femeia a declarat că arma îi aparţine concubinului său, fiind introdusă ilegal în ţară de către acesta în luna decembrie 2017. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi introducerea în ţară sau scoaterea din ţară, fără drept, de arme şi muniţii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zilele Eminescu, ediția iunie 2024: Premiul Național de Poezie „Mihai Eminescu” – Opus Primum

astăzi, 14:04

Pentru ediția din anul 2024, organizatorii propun un nou concept, care include: Festivalul de Debut, un târg de carte și gala de acordare a Premiului Național de Poezie „Mihai Eminescu&...

Două comune din Botoșani rămân fără apă 48 de ore!

astăzi, 13:29
109

Din cauza unei avarii produsă în zona localității Cucuteni, pe conducta de distribuție apă Dn 500 mm, Nova Apaserv Botoșani a oprit sistemul de alimentare cu apă astăzi, 21 mai 2024, &ic...

Cosmin Andrei a anunțat că va continua construcția de locuințe și programele de reabilitare termică a blocurilor

astăzi, 13:02
47

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a anunțat că va continua și în mandatul următor programele de investiții pentru construcția de locuințe noi și pentru anveloparea termică...