Botoșănean salvat în ultima clipă de la sinucidere de către membrii familiei

Botoșănean salvat în ultima clipă de la sinucidere de către membrii familiei

Un bărbat de 48 de ani din Călăraşi a ajuns la Urgenţe după ce a fost salvat în ultima clipă de propria familie.

Totul s-a întâmplat după ce bărbatul s-a certat cu membrii familiei, ameninţând că îşi va pune capăt zilelor. La un moment dat, acesta a ieşit din casă, găsindu-şi treabă prin curtea gospodăriei.

A profitat de faptul că nu mai era în atenţia rudelor, şi-a confecţionat un ştreang dintr-o funie de legat baloţii, pe care l-a legat de creanga unui copac din curte, după care şi l-a pus în jurul gâtului şi a încercat să îşi ia viaţa.

Din fericire, chiar în acest moment unul din membrii familiei ieşise din casă pentru a-l căuta şi l-a văzut cum se zbătea în ştreangul improvizat.

Omul a alertat mai multe persoane, aceştia reuşind să taie ştreangul şi să îl coboare pe bărbat pe pământ. Acesta era semiconştient, iar oamenii au apelat imediat la serviciul 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale.

 La faţa locului a ajuns o ambulanţă iar bărbatul a fost transportat la Urgenţe în comă de gradul II și internat pe secţia de reanimare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Universitatea Craiova - FC Botoșani 5-1! Eșec usturător

Duminică, 1 Octombrie 2023
146

Situația este din ce în ce mai drastică la FC Botoșani. Elevii lui Dan Alexa au pierdut duelul cu Universitatea Craiova, scor 5-1 și rămân ultimii în Superligă.Problemele a...

Cererile pentru bursele sociale ale elevilor mai pot fi depuse până pe 6 octombrie

Duminică, 1 Octombrie 2023
152

Sistemul de acordare a burselor sociale pentru elevii din învățământul preuniversitar de stat în anul școlar 2023 - 2024 s-a schimbat față de cel din anii anteriori. Valoarea b...

Polițistul din Botoșani căruia pasiunea pentru muzică i-a adus două trofee

Duminică, 1 Octombrie 2023
500

Un polițist de frontieră din Dorohoi s-a făcut remarcat prin pasiunea pentru muzică, o chemare care i-a adus deja două premii importante.Daniel Vitcu lucrează la Sectorul Poliției de Fronti...