Botoșănean salvat în ultima clipă de la sinucidere de către membrii familiei

Botoșănean salvat în ultima clipă de la sinucidere de către membrii familiei

Un bărbat de 48 de ani din Călăraşi a ajuns la Urgenţe după ce a fost salvat în ultima clipă de propria familie.

Totul s-a întâmplat după ce bărbatul s-a certat cu membrii familiei, ameninţând că îşi va pune capăt zilelor. La un moment dat, acesta a ieşit din casă, găsindu-şi treabă prin curtea gospodăriei.

A profitat de faptul că nu mai era în atenţia rudelor, şi-a confecţionat un ştreang dintr-o funie de legat baloţii, pe care l-a legat de creanga unui copac din curte, după care şi l-a pus în jurul gâtului şi a încercat să îşi ia viaţa.

Din fericire, chiar în acest moment unul din membrii familiei ieşise din casă pentru a-l căuta şi l-a văzut cum se zbătea în ştreangul improvizat.

Omul a alertat mai multe persoane, aceştia reuşind să taie ştreangul şi să îl coboare pe bărbat pe pământ. Acesta era semiconştient, iar oamenii au apelat imediat la serviciul 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale.

 La faţa locului a ajuns o ambulanţă iar bărbatul a fost transportat la Urgenţe în comă de gradul II și internat pe secţia de reanimare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
87

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
77

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
2452

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...