Botoșănean salvat în ultima clipă de la sinucidere de către membrii familiei

Botoșănean salvat în ultima clipă de la sinucidere de către membrii familiei

Un bărbat de 48 de ani din Călăraşi a ajuns la Urgenţe după ce a fost salvat în ultima clipă de propria familie.

Totul s-a întâmplat după ce bărbatul s-a certat cu membrii familiei, ameninţând că îşi va pune capăt zilelor. La un moment dat, acesta a ieşit din casă, găsindu-şi treabă prin curtea gospodăriei.

A profitat de faptul că nu mai era în atenţia rudelor, şi-a confecţionat un ştreang dintr-o funie de legat baloţii, pe care l-a legat de creanga unui copac din curte, după care şi l-a pus în jurul gâtului şi a încercat să îşi ia viaţa.

Din fericire, chiar în acest moment unul din membrii familiei ieşise din casă pentru a-l căuta şi l-a văzut cum se zbătea în ştreangul improvizat.

Omul a alertat mai multe persoane, aceştia reuşind să taie ştreangul şi să îl coboare pe bărbat pe pământ. Acesta era semiconştient, iar oamenii au apelat imediat la serviciul 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale.

 La faţa locului a ajuns o ambulanţă iar bărbatul a fost transportat la Urgenţe în comă de gradul II și internat pe secţia de reanimare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VIDEO: Victorie mare! FC Botoșani o învinge pe CSU Craiova, după un meci mare!

astăzi, 21:16
253

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în Bănie în această seară în fața craiovenilor conduși de Laurențiu Reghecampf.Trupa lui Marius Croitoru a câștigat cu 2-1 p...

Un incendiu la un aparat de aer condiționat a pus pe jar un întreg cartier

astăzi, 20:00
384

Momente de panică pentru locuitorii unui bloc din municipiul Botoșani după ce un aparat de aer condiționat a luat foc.ISU Botoșani a anunțat că intervenția promptă a pompierilor a făcut ...

Centru înființat pentru copii cu probleme de vedere

astăzi, 19:26
52

Copiii cu deficiențe de vedere au, începând de azi, un loc doar pentru ei, unde pot învăța cum să se descurce în viață și cum se pot integra în societate.Jocu...