Botoșănean salvat în ultima clipă de la sinucidere de către membrii familiei

Botoșănean salvat în ultima clipă de la sinucidere de către membrii familiei

Un bărbat de 48 de ani din Călăraşi a ajuns la Urgenţe după ce a fost salvat în ultima clipă de propria familie.

Totul s-a întâmplat după ce bărbatul s-a certat cu membrii familiei, ameninţând că îşi va pune capăt zilelor. La un moment dat, acesta a ieşit din casă, găsindu-şi treabă prin curtea gospodăriei.

A profitat de faptul că nu mai era în atenţia rudelor, şi-a confecţionat un ştreang dintr-o funie de legat baloţii, pe care l-a legat de creanga unui copac din curte, după care şi l-a pus în jurul gâtului şi a încercat să îşi ia viaţa.

Din fericire, chiar în acest moment unul din membrii familiei ieşise din casă pentru a-l căuta şi l-a văzut cum se zbătea în ştreangul improvizat.

Omul a alertat mai multe persoane, aceştia reuşind să taie ştreangul şi să îl coboare pe bărbat pe pământ. Acesta era semiconştient, iar oamenii au apelat imediat la serviciul 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale.

 La faţa locului a ajuns o ambulanţă iar bărbatul a fost transportat la Urgenţe în comă de gradul II și internat pe secţia de reanimare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Consiliul Județean din Botoșani cere urgentarea construirii heliportului medical

astăzi, 12:08
40

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean (CJ), a solicitat conducerii Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Administrației și Internelor date referitoare la stadiul proiec...

Încă un înger a urcat la ceruri: Sofia, fetița care lupta să trăiască din primele clipe de viață, a murit

astăzi, 09:55
241

Micuța Sofia, copilul pentru care zeci de oameni și Asociații s-au implicat să o țină în viață chiar din primele minute, s-a stins din viață la doar 8 luni de zile, în cursul zil...

(A) Angajări de personal la una dintre cele mai moderne fabrici din Botoșani

astăzi, 09:15
488

Electroalfa recrutează personal pentru unitatea de sheltere metalice având disponibile posturi pentru zona de producție și TESA: ingineri proiectanți electrici cu experiență în lucr...