Beat şi fără permis, a intrat într-un autoturism parcat!

Deşi nu posedă permis de conducere şi consumase băuturi alcoolice, un bărbat din judeţul Botoşani nu a avut nicio reţinere în a se urca la volan. Drumul său s-a oprit după ce a lovit un autoturism parcat, pe numele său fiind deja întocmit un dosar penal. 

Beat şi fără permis, a intrat într-un autoturism parcat!

   Foto: Arhiva Stiri.botosani.ro

Luni, în jurul orei 18.00, G.D. de 50 de ani, din oraşul Flămânzi, judeţul Botoșani, în timp ce conducea un tractor pe strada 1907 din localitate, pierde controlul asupra direcției de mers şi impactează un autoturism parcat pe partea dreaptă a sensului său de deplasare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,78 mg /l alcool pur în aerul expirat; ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
324

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
461

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
590

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...