Bătaie cruntă în plină stradă, polițiștii din Botoșani au reținut patru agresori!

Patru agresori din Botoșani au fost reținuți după ce au bătut cu bestialitate, în plină stradă, un tânăr de 21 de ani.

Bătaie cruntă în plină stradă, polițiștii din Botoșani au reținut patru agresori!

Vineri, 14 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani - Biroul de Ordine Publică au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a patru tineri, cu vârstele cuprinse între 21 și 38 de ani, din municipiul Botoșani.

Cei patru sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

În urma apariției în spațiul public a unor imagini, în care un grup de persoane lovesc un tânăr pe o stradă din municipiul Botoșani, au fost efectuate verificări, prilej cu care a fost stabilită identitatea persoanelor implicate.

Din cercetări, a reieșit faptul că, pe fondul unor neînțelegeri, cei patru tineri bănuiți de comiterea faptelor, în timp ce se aflau pe o stradă, din municipiul Botoșani, ar fi lovit victima, un tânăr de 21 de ani, cauzându-i suferințe fizice.

Agresorii au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă un deces în cazul accidentului de la Ibănești: Pentru Radu Tudose, bărbatul de 57 de ani, nu s-a mai putut face nimic!

astăzi, 19:16
563

Una dintre victime, un bărbat de 57 ani, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe în stop cardio- respirator. Au fost aplicate manevrele de resuscitare timp de 45 minute, dar fără răspuns car...

Șoferi băuți, scoși din trafic de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 17:45
98

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit vineri, 21 iunie 2024, pentru control pe D.J. 298, în localitatea George Enescu, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din acee...

Mobilizare impresionantă a pompierilor și medicilor pentru salvarea celor patru victime! (Video)

astăzi, 16:40
771

Pompierii cu două autospeciale și kit-uri de salvare din spații înguste, precum și trei ambulanțe SMURD de terapie intensivă mobilă, dar și două ambulanțe SAJ au fost prezente în...