Bărbatul acuzat că ar fi agresat sexual o copilă de 11 ani a fost reținut!

În timp ce se întorcea de la biserică, împreună cu bunica paternă, minora a fost chemată de un consătean de 42 de ani pentru a-i oferi produse alimentare, drept milostenie. Având acceptul bunicii, minora s-a deplasat în locuinţa bărbatului.

Bărbatul acuzat că ar fi agresat sexual o copilă de 11 ani a fost reținut!

În urma audierilor, bărbatul în vârstă de 42 de ani, acuzat de agresiune sexuală asupra unei copile de 11 ani, din comuna Frumușica, județul Botoșani, a fost reținut pentru 24 de ore. "Bărbatul a fost reținut 24 de ore, iar luni va fi prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive. În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IJP Botosani.

Potrivit datelor furnizate de IPJ Botoșani, în cursul zilei de duminică, un bărbat din comuna Frumuşica a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 11 ani, ar fi fost victima unei agresiuni sexuale. Din cercetări a rezultat că în aceeași zi, în timp ce se întorcea de la biserică, împreună cu bunica paternă, minora a fost chemată de un consătean de 42 de ani pentru a-i oferi produse alimentare (drept milostenie). Având acceptul bunicii, minora s-a deplasat în locuinţa bărbatului.

"În imobil, prin folosirea de ameninţări, bărbatul a atins minora în zona organelor genitale, o singură dată, ulterior aceasta părăsind în fugă locul faptei. Bărbatul a fost depistat de poliţişti pe raza localităţii de domiciliu, fiind condus la sediul postului de poliţie pentru audieri", a precizat inspector de poliție Maria Carp.
 
În urma probatoriului administrat, în cursul serii, bărbatul de 42 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preveniv al IPJ Botoşani, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive. În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
11

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
93

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
496

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...