Bărbat trimis la Iași în stare critică, după ce a căzut din picioare

Bărbat trimis la Iași în stare critică, după ce a căzut din picioare

Un bărbat a fost transportat în stare gravă la Iaşi cu ambulanţa. În vârstă de 45 de ani, acesta a suferit un accident vascular cerebral şi a ajuns la Urgenţe în stare foarte gravă.

Bărbatul, din Bucecea, se afla în faţa blocului în care locuieşte, iar la un moment dat a căzut din picioare, în faţa unui vecin. Speriat, omul a sunat la 112 şi a cerut ajutorul medicilor. O ambulanţă a ajuns la locul indicat, de unde a preluat bărbatul de 45 de ani în stare de inconştienţă.

Acesta a fost dus la Urgenţe, unde a fost supus mai multor examene clinice, iar medicii l-au diagnosticat cu o hemoragie craniană masivă. Din acest motiv, cadrele medicale au solicitat imediat transferul acestuia la Iaşi, la Clinica de neurochirurgie.

Potrivit familiei, bărbatul n suferea de nicio afecţiune cronică şi nici nu acuza probleme de sănătate. Medicii spun însă că astfel de cazuri se întâlnesc la persoane tot mai tinere. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
86

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
174

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
88

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...