Bărbat înecat la Cornișa. UPDATE: S-a confirmat decesul acestuia, care a avut loc la spital

Bărbat înecat la Cornișa. UPDATE: S-a confirmat decesul acestuia, care a avut loc la spital

Eveniment nefericit fără precent la Cornișa. Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență a fost solicitat, marți după-amiază, pentru a interveni în cazul unui bărbat în vârstă de 43 de ani, care s-a înecat în zona trambulinelor. 

Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă a ajuns la fața locului, l-a intubat și l-a preluat pe bărbat, acesta fiind transportat la spital în stare critică. În prezent, este internat la Reanimare.

Așteptăm informații. Nu cunosc detalii despre incident, abia am ajuns aici”, a spus Eugen Țurcanu, directorul DSPSA, imediat după aflarea veștii nefaste.

Din primele informații, operațiunea de salvare ar fi decurs în mod scandalos, salvamarii având dificultăți în stabilirea persoanelor care să intervină. În acest timp, cel care ar fi sărit și l-ar fi scos pe bărbat din apă este un adolescent de 14 ani, conform unui martor ocular.

Totodată, avem informația că una dintre ocupațiile celui înecat este de salvamar. Acestuia i s-ar fi făcut rău după ce a sărit în bazin.

Polițiștii ajunși la fața locului au demarat o anchetă.

Revenim cu detaliile exacte.

Update: resuscitarea continuă, însă surse medicale susțin că șansele ca bărbatul să trăiască sunt minime.

Update: Cel înecat a fost salvamar în tinerețe, activitatea sa în acest sens fiind încheiată în urmă cu mai mulți ani. Bărbatul venise la Botoșani în concediu, din Irlanda.

Update: Ipoteza lansată de către martorul ocular citat este infirmată de către administratori.

Update: Poliția efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanțelor producerii incidentului. Având în vedere că bărbatului i s-a făcut rău după ce a sărit în apă, iar moartea nu a survenit pe loc, neucropsia va arăta cauzele exacte ale decesului. 

Update, 16:06: Bărbatul a încetat din viață, în ciuda eforturilor de resuscitare depuse de către medici.

 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
734

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
338

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
99

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...