Bărbat în stop cardio-respirator, la Piața Mare! FOTO
BOTOSANI

Un barbat a fost salvat, miercuri dupa-amiaza, de echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobila (T.I.M), dupa ce a fost gasit in stop cardio-respirator, cazut in strada, pe Calea Nationala, in fata Pietei Mari.

Bărbat în stop cardio-respirator, la Piața Mare! FOTO

Oamenii l-au vazut pe barbat cazut si au sunat la 112, iar la fata locului a fost trimis echipajul T.I.M. SMURD. Medicul si paramedicii de pe echipaj l-au resuscitat cateva zeci de minute, sub privirile a zeci de trecatori. 

Pentru ca a raspuns afirmativ la manevrele de resuscitare, pacientul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente Botosani. De acolo a fost trimis pe Sectia de Reanimare, pentru a ramane internat. 

Deocamdata nu se cunosc datele barbatului si asta pentru ca acesta nu avea niciun act asupra sa, dar nici din ce cauza a intrat acesta in stop cardio-respirator.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
171

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
149

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
25

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...