Bărbat capturat cu focuri de armă de polițiști, după un accident rutier și un scandal monstru

Bărbat capturat cu focuri de armă de polițiști, după un accident rutier și un scandal monstru

Polițiștii botoșăneni au făcut uz de armă pentru a prinde un bărbat care a avariat două autovehicule și a făcut un scandal monstru, după ce a condus beat și fără permis, transmite miercuri Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, bărbatul de 42 de ani, din Tudora, în timp ce se deplasa cu un ATV pe drumul comunal din localitate, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un microbuz de transport persoane, care era parcat în stație. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

După accident, el a devenit recalcitrant și a pulverizat cu spray iritant lacrimogen în aer, apoi a părăsit locul producerii evenimentului, fiind identificat de polițiști în extravilanul localității.

„Întrucât conducătorul auto nu s-a supus somațiilor polițiștilor de se opri, au fost executate 7 focuri cu armamentul din dotare, dintre care 3 în plan vertical și 4 înspre autovehicul, fiind nimerite anvelopele și astfel, reușindu-se oprirea acestuia. Acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și, deși emana halenă alcoolică, a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, arată anchetatorii.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și refuz de prelevare de mostre biologice de sânge.

 

Spune-ne opinia ta