Azi-noapte: Incendiu la Spitalul Județean

Azi-noapte: Incendiu la Spitalul Județean

În noaptea de luni spre marți, pompierii botoșăneni au fost solicitați sa intervină pentru stingerea unui început de incendiu, izbucnit la etajul 7 al Spitalului Județean de Urgență Mavromati, pe Secția de Ortopedie.

La sosirea forțelor de intervenție la fața locului, s-a constatat ca în baia folosita de către personalul medical era foarte mult fum provenit de la un ventilator care s-a supraincalzit.

Pompierii au evacuat fumul prin deschiderea ferestrelor din camera de garda. Totodată, s-a acționat cu mijloace de prima intervenție, respectiv un stingător.

Nu s-a impus evacuarea pacienților sau a personalului. La finalul misiunii, personalul și tehnica au fost decontaminate.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
263

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
112

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
122

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...