Autospecială de poliție, lovită în plin de un șofer cu o alcoolemie de 1,14 în aerul expirat

Autospecială de poliție, lovită în plin de un șofer cu o alcoolemie de 1,14 în aerul expirat

Un șofer mort de beat a lovit în plin o autospecială de poliție, care staționa regulamentar în afara părții carosabile, între Coțușca și Nichiteni. Polițistul de la volanul mașinii de poliție era în timpul programului, în zona de competență, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Potrivit sursei citate, evenimentul s-a petrecut vineri, în jurul orei 13:00. Șoferul care a lovit autospeciala de poliție are 45 de ani și este din orașul Săveni.

În urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale, ambele autoturisme fiind avariate.

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv în cazul bărbatului, de 45 de ani, respectiv, 1,14 mg/ l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ.

Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Campioana mondială și europeană în canotaj, a Botoșaniului: „Consider că nu eu am ales acest sport, ci el m-a ales pe mine” (fotogalerie)

Vineri, 29 Septembrie 2023
2045

Manuela Lungu are 20 de ani și este din comuna Coțușca, județul Botoșani. În prezent este studentă în primul an la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universități...

Angajați neplătiți patru luni de zile la o firmă din Botoșani. Șefa ITM: „Ne tot vin sesizări în acest sens” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
1296

Angajații unei firme din domeniul construcțiilor de mașini au muncit, timp de patru luni de zile, fără să își primească salariile, informează Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Ter...

Șefa ITM trage un semnal de alarmă către societățile care cazează și îngrijesc bătrâni: „Nu poți oferi servicii de calitate doar cu practicanți și voluntari” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
329

Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din Botoșani trage un semnal de alarmă cu privire la personalul centrelor destinate cazării și îngrijirii bătrânilor...