Autobuz condus de un botoșănean, implicat într-un accident mortal!

Două persoane, soț și soție, au murit și alte două sunt rănite în urma unui accident grav petrecut sâmbătă seara. Autobuzul implicat în accidentul rutier era condus de un botoșănean în vârstă de 33 de ani, acesta fiind rănit alături de o tânără pasageră de 19 ani. 

Autobuz condus de un botoșănean, implicat într-un accident mortal!

   Foto: informatiata.ro

Tragedie petrecută sâmbătă seara, la ieșirea din municipiul Botoșani spre Salcea, în urma impactului produs în trafic între un autobuz și o căruță încărcată cu baloți de fân. 

Sâmbătă seara, la ora 21.20,  în timp ce conducea autobuzul pe o stradă din municipiul Suceava, un bărbat de 33 de ani, din județul Botoșani, a intrat în coliziune cu o căruță încărcată cu baloți de fân, fără plăcuțe de înregistrare, care circula pe aceeași bandă, însă din sens opus și care a ieșit de pe un drum neclasificat. Conform martorilor, căruța nu era semnalizată. Șoferul autobuzului a spus că nu a văzut căruța și nu a putut evita impactul. 

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului atelajului hipo, un bărbat de 43 de ani, din municipiul Suceava și a unei femei de 40 de ani din aceeași localitate, pasageră în căruță. 

De asemenea, din accident, a mai rezultat și rănirea conducătorului autobuzului și unei pasagere din vehicul, o tânără de 19 ani, din comuna Dumbrăveni, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Suceava, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
87

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
27

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
59

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...