Atenție la neatenție: Un bărbat era să-și taie piciorul cu un flex

Atenție la neatenție: Un bărbat era să-și taie piciorul cu un flex

Un bărbat a ajuns miercuri la spital în stare gravă după ce a fost la câţiva centimetri de a-şi reteza piciorul.

În vârstă de 57 de ani, din Unţeni, acesta a ajuns la spital cu o ambulanţă după ce suferit un accident în timp ce tăia o bucată de scândură în curtea casei sale.

Acesta manevra un flex cu care tăia scânduri pentru acoperişul casei, care a observat că are mai multe crăpături după ultimele ploi, dar la un moment dat, într-o clipă de neatenţie a scăpat unealta, tăindu-se puternic la piciorul drept.

A sunat la 112, iar o ambulanță a ajuns la locuința acestuia, bărbatul fiind transportat la Unitatea de Primire Urgențe pentru îngrijiri.

„La locul solicitării am găsit un bărbat cu o plagă tăiată la gamba dreaptă cu posibil fractură osoasă”, a precizat un asistent din cadrul SJA.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
154

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
92

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
115

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...