Atac sângeros la Botoșani: un bărbat și-a atacat vecinul cu o drujbă! A fost reținut urgent de polițiști

Atac sângeros la Botoșani: un bărbat și-a atacat vecinul cu o drujbă! A fost reținut urgent de polițiști

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 35 de ani din municipiul Botoșani.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, la data de 04.07.a.c., în timp ce se afla în holul imobilului în care locuiește, având asupra sa o drujbă, l-a amenințat cu acte de violență pe un bărbat de 50 de ani.

Acesta din urma s-a adăpostit după ușa palierului din imobilul respectiv, iar bărbatul de 35 de ani, a distrus ușa cu lama drujbei aflată în funcțiune. 

Ulterior, bărbatul a părăsit imobilul, fiind identificat in scurt timp de către polițiști și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventiva al IPJ Botoșani, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
1

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
22

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
33

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...