Adolescent bătut cu bestialitate pe un drum din județul Botoșani!

Bătut și abandonat pe un drum din județul Botoșani! Asta a pățit un adolescent în vârstă de 16 ani care a fost transferat la Iași în stare gravă.

Adolescent bătut cu bestialitate pe un drum din județul Botoșani!

Incidentul a avut loc, vineri seara, pe un drum din satul Prăjeni. Victima s-a întâlnit cu doi consăteni de 17 și 19 ani și, pe fondul unui conflict spontan, s-au luat la ceartă, apoi la bătaie.

Adolescentul de 16 ani a fost lovit cu pumnii și picioarele până s-a prăbușit la pământ, agresorii făcându-se nevăzuți. Un localnic care l-a găsit pe tânăr plin de răni a sunat la 112.

Acesta a fost transportat la Secția de Pediatrie, dar medicii au decis să îl transfere la Clinica de Neurochirurgie din Iași, fiind diagonsticat cu un traumatism cranio-cerebral.

Cei doi agresori au fot identificați de polițiști, fiind deschis un dosar penal pentru pentru lovire sau alte violențe.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
13

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
65

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
22

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...