ACUM: Incendiu la parterul unui bloc din Cătămărăști Deal (FOTO)

ACUM: Incendiu la parterul unui bloc din Cătămărăști Deal (FOTO)

Pompierii botoșăneni au fost solicitați, sâmbătă după-amiază, pentru a interveni în cazul unui incendiu izbucnit la parterul unui bloc din localitatea Cătămărăști Deal, din comuna Mihai Eminescu.

Potrivit primelor informații, o garsonieră a fost cuprinsă de flăcări, la fața locului fiind direcționați pompieri ai Detașamentului din Botoșani, în urma unui apel la 112 efectuat în jurul orei 14:50.

La sosirea forțelor de intervenție la fata locului, ardeau bunurile din garsonieră. Nu s-a impus evacuare celorlalți locatari. În momentul izbucnirii incendiului, proprietarul nu era acasă”, a precizat Dorina Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență din Botoșani.





 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
8

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
16

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
47

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...