Accident grav în Stăuceni. Una dintre victime a fost trimisă la Iași. Autorul a părăsit locul faptei

Accident grav în Stăuceni. Una dintre victime a fost trimisă la Iași. Autorul a părăsit locul faptei

Un accident cu fugă de la locul faptei a avut loc în noaptea dintre sâmbătă şi duminică, în centrul localităţii Stăuceni. Un tânăr de 17 ani şi o femeie de 30 de ani, care se deplasau pe marginea drumului, după ce au terminat munca la un local din zonă, au fost izbiţi în plin de un autoturism care circula dinspre Stăuceni spre Botoşani.

Impactul a fost unul violent, cei doi pietoni fiind loviţi puternic şi aruncaţi în şanţul de pe marginea drumului. Şoferul şi-a continuat drumul, fără măcar să încetinească, tânărul fiind cel care a cerut ajutor prin 112. La faţa locului au ajuns două ambulanţe, care le-au acordat acestora primul ajutor şi i-au transportat la Urgenţe.

Ulterior, însă, din cauza rănilor suferite, băiatul a fost direcţionat la Iaşi cu un traumatism cranian, precum şi mai multe contuzii la nivelul organelor interne.

Tânăra de 30 de ani a rămas internată la Botoşani, fiind diagnosticată cu multiple fracturi la nivelul bazinului şi membrelor.

Poliţiştii au reuşit să îl identifice în scurt timp pe şofer, acesta fiind condus la sediu pentru cercetări pentru vătămare corporală din culpă, precum şi pentru părăsirea locului accidentului.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
12

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
33

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
39

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...