A ieșit cu mașina în decor de beat ce era: polițiștii i-au întocmit dosar penal

Un botoșănean a ieșit cu mașina în decor, după ce a băut mai multe pahare de alcool și nu a mai reușit să controleze autoturismul. Polițiștii l-au dus la spital și i-au întocmit dosar penal.

Evenimentul rutier a fost sesizat prin apel 112, în cursul zilei de duminică, de către un alt participant la trafic. S-a petrecut în comuna Lunca și s-a soldat doar cu avarii.

Echipajul de poliție ajuns la fața locului a stabilit faptul că bărbatul, de 67 de ani, din municipiul Botoșani, era ieșit cu mașina în afara părții carosabile.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...