VEZI REZULTATELE FINALE LA BACALAUREAT, pentru elevii din judetul Botosani

VEZI REZULTATELE FINALE LA BACALAUREAT, pentru elevii din judetul Botosani

In urma recorectarii tezelor, in cazul elevilor care au depus contestatie, procentul de promovabilitate la bacalaureat la nivelul judetului Botosani este de 58,27%, fata de procentul initial de 56%.

Un numar de 81 de elevi, care la prima corectura au fost declarati respinsi, au reusit sa promoveze dupa solutionarea contestatiilor, astfel ca numarul total al elevilor botosaneni promovati este de 2.078.

1.481 de elevi nu au reusit sa obtina nota de trecere, asa ca vor trebui sa dea BAC-ul in toamna, iar alti 7 elevi care au fost eliminati vor avea dreptul sa dea BAC-ul abia peste doua sesiuni.

In urma recorectarii celor 2.084 de teze, pentru care s-au depus contestatii, nici un elev nu a avut media finala 10.

In schimb, a crescut numarul mediilor intre 9 si 9,99, de la 190 cate au fost initial, la 202. O crestere a mediilor a fost si in intervalul 8-8,99, de la 589 la 597.

O scadere s-a inregistrat la intervalul de medii 7-7,99, de la 611 cat au fost initial, ajungandu-se la 602.

In intervalul 6-6,99, sunt 573 de elevi care au obtinut aceste medii, fata de 515, cati erau intial.
 

INTRA  AICI PENTRU LISTA FINALA CU REZULTATELE LA BAC, DUPA CONTESTATII!

 

 

 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
11

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
140

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
106

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...