Trei profesori din Botoșani au participat în Turcia la o activitate care a avut drept scop îmbunătățirea actului educațional (fotogalerie)

Trei profesori din Botoșani au participat în Turcia la o activitate care a avut drept scop îmbunătățirea actului educațional (fotogalerie)

În perioada 1 - 4 iunie 2023, trei cadre didactice de la Liceul „Demostene Botez" din Trușești, au participat la cea de-a doua activitate din cadrul proiectului Erasmus „Educând împreună influencerii de mâine. Proiectarea strategiilor într-un mediu multicultural", care a avut loc în Antalya, Turcia.

Cadrele didactice care au luat parte la proiect sunt Grădinaru Vranciu Cristina, Ionescu Ana Claudia și Gania Cătălina.

Profesioniști, profesori și educatori s-au reunit pentru a discuta și a face schimb de bune practici, despre cum poate fi îmbunătățită calitatea și cum poate fi creat un viitor mai bun pentru elevii noștri. În cadrul activităților au fost explorate câteva dintre instrumentele care cresc calitatea educației în școli.

Cadrele didactice au avut șansa să asiste la câteva dintre proiectele realizate de către elevi la fizică, engleză, geografie și câteva ateliere extracurriculare, precum muzică, artă, desen, atelier de modele de avion etc.

Un subiect important al discuției a fost cel referitor la dezvoltarea metodologiei proiectului la care toți participanții au oferit contribuții valoroase. De asemenea, a fost prezentată în detaliu platforma online care este utilizată în Turcia la nivel național, pentru a ține evidența progresului elevilor, distribuirea temelor, lecțiilor și a activităților extracurriculare.

(Comunicat de presă)









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
15

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
35

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...