Premii la concursuri internaționale pentru elevii secției canto muzică ușoară de la Școala Populară de Arte Botoșani! FOTO

Premii la concursuri internaționale pentru elevii secției canto muzică ușoară de la Școala Populară de Arte Botoșani! FOTO
În data de 14 aprilie 2018 a avut loc, la Iași, Festivalul Internațional de Arte "Arts Combat Festival”, avându-i ca jurați pe George Valentin Dragomir - compozitor, președinte juriu; Teodora Panainte - interpret muzică populară; Claudiu Bulete - compozitor; Simona Chihaia - coregraf; Marcel Iorga - compozitor și Mihai Chihaia - actor.

Festivalul s-a desfășurat la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu”, pe mai multe secțiuni și categorii de vârstă.

Elevii secțtiei canto muzică ușoară de la Școala Populară de Arte, Botoșani, îndrumați de profesoara Ionescu Ana Maria, s-au întors victorioși, obținând numeroase premii. 

Cea mai micuță concurentă, Teodora Maria Gugescu, în varstă de 7 ani, în anul I, aflându-se pentru prima data pe scena unui concurs de acest gen, a obținut premiul al III-lea la secțiunea pop romanesc, 7-8 ani, interpretand piesa „Mama”. 

A doua concurentă, Andra Gabriela Abălașei, tot în primul an, a obținut premiul al II-lea la secțiunea pop romanesc, 9-10 ani, cu piesa „Și când uitați să mai visați”. 

Cea care a reușit să impresioneze chiar și pe președintele juriului a fost Andreea Cazacu, cursantă în anul II de studiu. Aceasta a obținut din partea acestuia premiul special „Bravissimo” și Certificatul de interpretare gratuită a proiectelor artistice George Dragomir&Viorela Filip.

"Ne-a bucurat cu 3 premii I si mult râvnitul Trofeu al secțiunii pop românesc, interpretând două piese din repertoriul internațional și două în limba română. Piesa cu care a obținut cel mai mare punctaj a fost „Ruga” din repertoriul celebrei interprete de muzică ușoară, Lora. Negativul piesei a fost  realizat de domnul Marius Martinaș în studioul de înregistrări al Școlii Populare de Arte Botoșani", transmit reprezentanții Școlii Populare de Arte Botoșani.

Elevii secției canto muzică ușoară au mai participat și obținut, în luna februarie, tot la Iași, la Festivalul de Muzică-ediția I „Supervedete... de Dragobete”, avându-l ca președinte al juriului pe mult îndragitul interpret de muzică ușoară Tudor Turcu, numeroase premii: Ionescu Maria Ilia-premiul al II lea - secțiunea muzică pop românesc , 6-7ani , Scripcariu Eusebiu Dorin - premiul I - secțiunea pop internațional, 9 ani, Cazacu Andreea - premiul al II lea - secțiunea pop international, 17 ani, și Politic Răzvan - Trofeul secțiunii pop internațional, 15-16 ani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

De la 1 august, începe imunizarea tinerilor cu vârste între 12 şi 17 ani cu vaccinul Spikevax

astăzi, 11:49
179

De pe 1 august platforma de programare pentru imunizarea împotriva COVID-19 va permite înscrierea la vaccinare a tinerilor cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani, cu serul prod...

Comunicat ALDE Botoșani: Furtună de incompetență peste sectorul feroviar, protejată de Ministerul Transporturilor

astăzi, 08:29
105

Furtunile din ultimele zile, care au afectat rețeaua feroviară, au generat pagube mult mai mici decât furtuna de incompetență care a pus la pământ transportul feroviar în ultima...

Concurs al salvatorilor organizat de ISU

Vineri, 30 Iulie 2021
182

Pompierii sunt oameni puternici, curajoși și dedicați unei cauze nobile: salvarea vieții. Pentru a se pune în slujba vieții muncesc mult să-și mențină condiția fizică la un nivel ridi...