Părinți și elevi consultați de șeful IȘJ Botoșani cu privire la vacanța mobilă din anul școlar viitor!

Fiecare unitate de învățământ din județul Botoșani trebuie să comunice până la sfârșitul lunii februarie perioada de vacanță agreată.

Părinți și elevi consultați de șeful IȘJ Botoșani cu privire la vacanța mobilă din anul școlar viitor!

Șeful Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, prof. Bogdan Suruciuc, a transmis o adresă unităților de învățământ din județul Botoșani prin care a solicitat tuturor directorilor să desfășoare consultări cu beneficiarii primari ai educației/cu părinții/reprezentanții legali ai acestora și cu cadrele didactice în ceea ce privește stabilirea perioadei de vacanță din luna februarie a anului școlar viitor.

Având în vedere că vacanța este o oportunitate excelentă de dezvoltare personală, un timp investit în deconectare și recuperare, îmi doresc să stabilim împreună cu elevii, părinții acestora și cadrele didactice perioada cea mai adecvată pentru vacanța din luna februarie a anului școlar 2024-2025, pentru ca, împreună să ne bucurăm de beneficiile acesteia”, a declarat prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al IȘJ.

Solicitarea are la bază Ordinul Ministrului Educației nr. 3694/2024 privind structura anului școlar 2024-2025, iar intervalele de vacanță care pot fi alese sunt: 10 - 14.02.2025, 17 - 21.02.2025 sau 24 - 28.02.2025.

Perioada de vacanță agreată de fiecare unitate de învățământ va fi comunicată până la sfârșitul lunii februarie, urmând ca decizia finală să fie luată în Consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
100

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
338

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
56

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...