NOUTATI LA CUZA: Fara sesiune de examene, iar studentii prinsi copiind vor fi taxati cu 100 de euro!

NOUTATI LA CUZA: Fara sesiune de examene, iar studentii prinsi copiind vor fi taxati cu 100 de euro!

Universitatea Al. I. Cuza Iasi isi deschide salile de curs si laboratoarele de luni. Incepe anul universitar 2009/2010, care le aduce studentilor schimbari majore insesiunea de examene.

Studentii de la UAIC au parte de schimbari majore incepând cu anul universitar 2009 / 2010 in privinta modalitatii de evaluare: nu vor mai avea sesiunea de examene clasica.

"Stabilirea perioadelor de evaluare este de competenta fiecarei facultati in parte, conform structurii anului universitar aprobate de catre Senat. Perioadele de evaluare sunt aceleasi pentru toate specializarile din interiorul unei facultati. Programarea evaluarilor, formele de desfasurare a acestora, locul de examinare si comisiile de evaluare sunt de competenta facultatilor", se arata in regulamentul privind desfasurarea activitatii didactice.

Perioada de evaluare a studentilor pe parcursul semestrului este de doua saptamâni: dupa parcurgerea unei jumatati din materia disciplinei si la sfârsit, dupa ce studentii au terminat materia.

In schimb, studentii care au fost prinsi copiind au parte de reguli mai putin dure. Daca pana acum erau amenintati cu exmatricularea definitiva din facultate, acum, in noul regulament se prevede ca studentii care comit fraude vor plati o taxa de reinmatriculare de 100 de euro.

 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
338

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
363

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
217

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...