Elevi din Botoșani premiați la olimpiada națională de științe socio-umane (fotogalerie)

Elevi din Botoșani premiați la olimpiada națională de științe socio-umane (fotogalerie)

La etapa națională a olimpiadei de științe socio-umane au participat un număr de 10 elevi, nivel primar, gimnazial și liceal. Lotul care s-a deplasat la Slobozia a fost însoțit de domnul profesor Ivănușcă George Cristian de la Şcoala Gimnazială „Elena Rareș” Botoşani.

La disciplina Educație Civică, elevele Anechitei Iustina și Solcan Magda Patricia, din clasa a IV-a de la Liceul cu Program Sportiv, îndrumate de doamna prof. Zăicescu Laura-Gilda, au obținut mențiune.

La disiciplina Economie, eleva Kohut Sabina  Maria, clasa a XI-a, Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Botoșani a obținut mențiune. Eleva a fost coordonată de doamna profesor Popescu Marilena.

La etapa națională a Olimpiadei de Pedagogie-Psihologie (licee pedagogice) care s-a desfășurat la Colegiul Pedagogic „Ştefan Odobleja” Drobeta-Turnu Severin, județul Botoșani a fost reprezentat de  elevele Prepeliță Roxana Narcisa, clasa a X-a și Spatariu Tabita Costina, clasa a XI-a, de la Colegiul Pedagogic „Nicolae Iorga” , Botoșani.

Astfel, la disciplina Teoria şi practica instruiri şi evaluării, secţiunea: pedagogie, specializarea: învăţător-educator, eleva Prepeliță Roxana Narcisa, coordonată de doamna prof. Barbacaru Mihaela Sorina, a obținut Premiu Special.

La disciplina Managementul clasei de elevi, secţiunea: pedagogie, specializarea: învăţător-educatoare, eleva Spatariu Tabita Costina, coordonată de doamna prof. Manolache Cristina, a obținut Mențiune.

Experiența participării la o etapă națională face parte, clar, din pașii parcurși de elevii care investesc în propria dezvoltare și în interesul pentru performanță. Felicităm această disponibilitate și aplecare către știință!

(Comunicat de IȘJ Botoșani)




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
258

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
316

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
712

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...