Doi elevi botoșăneni revin acasă cu medalii de la olimpiada națională de pregătire sportivă teoretică (fotogalerie)

Doi elevi botoșăneni revin acasă cu medalii de la olimpiada națională de pregătire sportivă teoretică (fotogalerie)

În perioada 19-22 aprilie 2023, la Târgoviște, s-a desfășurat etapa națională a Olimpiadei de Pregătire Sportivă Teoretică.

Județul Botoșani a fost reprezentat de 7 elevi de la Liceul cu Program Sportiv Botoșani: Ungureanu Beatrice-Vasilica (clasa a IX-a), Zub-Ursu Darius, Cososchi Gabriel-Eduard, Andronache Darius-Ionuț (clasa a X-a), Apostol Antonia-Andreea (clasa a XI-a), Bălăucă Gabriela și Negel Delia-Raluca (clasa a XII-a), însoțiți de domnul profesor Constantin Zaharia.

Participanții s-au întors acasă cu 2 mențiuni obținute de elevul Zub Ursu Darius, din clasa a X-a, îndrumat de doamna profesor Anca Bompa, și de eleva Bălăucă Gabriela, din clasa a XII-a, îndrumat de domnul profesor Tiberiu Honciuc.

Apreciem efortul, seriozitatea și dorința de a obține performanțe înalte, îi felicităm pe toți elevii participanți și le dorim mult succes pe viitor!

(Comunicat de Liceul cu Program Sportiv Botoșani)




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
4

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
21

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
71

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...