Colegiul Național „Mihai Eminescu”, cel mai bun liceu din Botoșani!

Colegiul Național „Mihai Eminescu”, cel mai bun liceu din Botoșani!

Cel mai bun liceu din Botoșani pare a fi Colegiul Național „Mihai Eminescu”. Cel puțin asta este concluzia celor de la admitereliceu.ro, care au realizat un clasament al liceelor din municipii în funcție de ponderea a mai multor medii din liceu.

Au fost luate în calcul următoarelor medii din fiecare liceu: media de admitere (40%), media de la examenul de BAC (30%), promovabilitatea la BAC (20%) si media rezultatelor obținute la olimpiade (10%).

Clasamentul din municipiul Botoșani arată cam așa: Primul loc, Colegiul Național „Mihai Eminescu”, urmat de Colegiul Național A.T Laurian Botoșani, Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoșani,  Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani, Liceul Teoretic „Grigore Antipa” Botoșani, Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Botoșani, Liceul „Alexandru cel Bun” Botoșani, Liceul „Dimitrie Negreanu”  Botoșani, Liceul Tehnologic „Petru Rareș” Botoșani și Liceul Tehnologic Ilie Radu.

Colegiul Național „Mihai Eminescu”, este de trei ani pe primul loc.

La Dorohoi, pe primul loc este Liceul "Regina Maria", urmat de Colegiul Național "Grigore Ghica",  și Seminatul Teologic Liceal Ortodox"SF.Ioan Iacob".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
35

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
210

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
86

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...