Aproape 90 de cadre didactice au lipsit la proba scrisă pentru titularizare

Aproape 90 de cadre didactice au lipsit la proba scrisă pentru titularizare

La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar, desfășurată astăzi, 13 iulie, s-au prezentat 432 de candidaţi din cei 574 candidați care și-au validat dosarul de înscriere. 

Au absentat de la proba scrisă 89 de candidați. Din totalul candidaților prezenți, 52 de candidați s-au retras din motive personale, iar un candidat a fost eliminat din examen (avea asupra sa un dispozitiv de comunicare la distanță). Candidatul eliminat pentru tentativă de fraudă nu va fi repartizat pe posturi didactice/catedre, în anul școlar 2022-2023.

Subiectele și baremele de corectare au fost publicate pe site-ul dedicat, la ora 15:00, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 19 iulie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Eventualele contestații se depun la sediul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 19 iulie, după afișarea rezultatelor, și 20 iulie până la ora 12:00.

Rezultatele finale se vor afișa în data de 27 iulie 2022.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședință publică, organizată de către Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, în data de 29 iulie 2022. Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină minimum nota 7 (șapte) atât la proba scrisă cât și la inspecția la clasă/proba  practică.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
588

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
213

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
166

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...