Aproape 90 de cadre didactice au lipsit la proba scrisă pentru titularizare

Aproape 90 de cadre didactice au lipsit la proba scrisă pentru titularizare

La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar, desfășurată astăzi, 13 iulie, s-au prezentat 432 de candidaţi din cei 574 candidați care și-au validat dosarul de înscriere. 

Au absentat de la proba scrisă 89 de candidați. Din totalul candidaților prezenți, 52 de candidați s-au retras din motive personale, iar un candidat a fost eliminat din examen (avea asupra sa un dispozitiv de comunicare la distanță). Candidatul eliminat pentru tentativă de fraudă nu va fi repartizat pe posturi didactice/catedre, în anul școlar 2022-2023.

Subiectele și baremele de corectare au fost publicate pe site-ul dedicat, la ora 15:00, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 19 iulie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Eventualele contestații se depun la sediul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 19 iulie, după afișarea rezultatelor, și 20 iulie până la ora 12:00.

Rezultatele finale se vor afișa în data de 27 iulie 2022.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședință publică, organizată de către Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, în data de 29 iulie 2022. Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină minimum nota 7 (șapte) atât la proba scrisă cât și la inspecția la clasă/proba  practică.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Costa Rica – Germania, meci decisiv pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale

astăzi, 08:47
8

Echipele se vor întâlni joi, 1 decembrie, de la ora 21:00 ora României, pe stadionul ”Al Bayt” din Al Khor.Pariază pe echipele tale preferate și ai șansa să câ...

Calendar Ortodox: Sfântul Proroc Naum; Sfântul Filaret cel Milostiv (Tedeum)

astăzi, 08:04
22

Sfântul Proroc Naum era din Elcheseea, de cea parte de Iordan, în dreptul Vegavariei, din seminția lui Simeon. Acesta, după Sfântul Proroc Iona, a prorocit ninivitenilor, cum că c...

Prima zi cu zero pacienți internați cu COVID-19, de la debutul pandemiei

Miercuri, 30 Noiembrie 2022
232

Cadrele medicale de la Spitalul Județean au avut parte de o zi specială. Miercuri, 30 noiembrie, a fost prima zi de la începutul pandemiei Covid, în care pe paturile spitalului nu a fost...