Activitate de incluziune digitală pentru angajații Liceului „Petru Rareș” din Botoșani (fotogalerie)

În cadrul Campaniei Naționale de Educație și Incluziune Digitală „HAI PE NET”, Liceul Tehnologic „Petru Rareș” din Botoșani, a organizat vineri, o activitate de incluziune digitală pentru angajații școlii, în sensul conștientizării lor asupra resurselor și modalităților mai eficiente de utilizare a tehnologiei în diferite situații personale sau profesionale.

Participanților la activitate li s-a explicat scopul întâlnirii și au fost invitați în laboratorul de informatică al școlii. Acolo, fiecare participant a avut acces la un calculator cu internet și pas cu pas au fost îndrumați spre materialele de promovare de conștientizare asupra alfabetizării digitale și cele de învățare puse la dispoziție pe platformă „Platforma de alfabetizare digitală CompetentDigital.ro” și nu numai.

Activitățile propuse au fost „Conceperea unei cereri către autorități sau către furnizori și trimiterea ei online (editare în word, utilizare e-mail/whatsapp)” și „Navigare pe internet in siguranță”.

La aceste activități au participat un număr de 18 persoane. La finalul activităților participanții și-au notat adresele necesare pentru conectare la Platforma de alfabetizare digitală CompetentDigital.ro pentru a continua și acasă învățarea. Cei implicați s-au bucurat de oportunitatea de a participa la aceste activități și s-au arătat interesați de a continua această învățare.




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Părintele Ioan Alupoaiei, condus pe ultimul drum de ziua preotesei sale! ÎPS Teofan: „Poate Părintele Ioan era deja pregătit pentru veșnicie” (foto, video)

astăzi, 15:21

Comunitatea creștină și-a luat rămas bun de la unul dintre cei mai iubiți și apreciați preoți din municipiul Botoșani. Peste 300 de botoșăneni au venit la Biserica „Izvorul Tămăduir...

Noul prefect de Botoșani a depus jurământul de credință. Nechifor: „Îmi doresc să nu vă înșel așteptările” (foto, video)

Friday, 13 September 2024

Decizia de a-l numi în funcția de prefect al județului Botoșani pe Dan Nechifor a fost luată în ședința de Guvern care a avut loc miercuri, 11 septembrie 2024. La două zile de la nu...

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani deschide stagiunea cu o premieră: L.M.A., spectacol cu, pentru și despre adolescenți! (foto, video)

Thursday, 12 September 2024

Este vorba despre „L.M.A.” de Selma Dragoș, în regia Deliei Gavlițchi. Regia artistică: Delia Gavlițchi, Scenografia: Tȕnde Tomos, Coregrafia: Victoria Bucun, Sound design: Adri...