Cauți de lucru? Ofertă bogată pentru șomerii botoșăneni cu studii medii!

Cauți de lucru? Ofertă bogată pentru șomerii botoșăneni cu studii medii!

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani anunță locurile de muncă vacante, cele mai multe posturi fiind pentru șomerii cu studii medii.

Pentru cei interesați de un loc de muncă în sistemul bugetar, Spitalul Județean Mavromati caută un referent de specialitate financiar-contablitate, salariul fiind de 1909 lei.

Bani mai puțini va primi un specialist în relații publice la Nova Apaserv, care va beneficia de un salariu de 1450 lei, cu condiția să facă dovada absolvirii studiilor superioare profil uman. În schimb, Primăria Orașului Săveni acordă un salariu de 2130 lei unui consilier debutant.

Filarmonica Botoșani scoate la concurs un post de artist instrumentist (corn), pentru un profesionist cu studii superioare și 5 ani vechime. Salariul ajunge la 3332 lei.

VEZI AICI OFERTA COMPLETĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
124

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
158

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
116

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...