AJOFM Botoșani: Locuri de muncă vacante în unități turistice de pe litoralul românesc!

Vrei să câștigi bani, dar să te bucuri și de briza mării? Ai la dispoziție locuri de muncă pe litoralul românesc, persoanele interesate fiind invitate să se adreseze AJOFM Botoșani.

AJOFM Botoșani: Locuri de muncă vacante în unități turistice de pe litoralul românesc!

SC Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagră SA pune la dispoziția persoanelor interesate pentru perioada 1 iulie – 10 septembrie 2017 următoarele locuri de muncă:

Bucătar/ajutor bucătar - 30 persoane
Ospătar / ajutor ospătar  - 40 persoane
Cameristă/îngrijitor spațiu hotel - 20 persoane
Muncitor în spălătorie - 10 persoane


Informații suplimentare se pot obține la sediul AJOFM Botoșani din str. Colonel Tomoroveanu sau la telefon nr.0231536791 .

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La două ore distanță de Botoșani se află Satul lui Moș Crăciun: Spiriduși, atelier de jucării și biroul Moșului! (Foto)

astăzi, 08:43
573

Vizitatorii lui Moș Crăciun sunt întâmpinați de spiriduși și conduși printr-un tur ghidat de 30 de minute, plin de magie și zâmbete.Satul lui Moș Crăciun se află î...

PS Ignatie, la hramul Mănăstirii Coșula: ”Omul mândru nu reușește niciodată să se stăpânească pe sine însuși, în schimb vrea să-i domine pe alții”

astăzi, 08:16
70

De sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, miercuri, 6 decembrie 2023, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a săvârșit, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitulu...

Vlad Miron, fratele Alexandrei Ivanov, după concedierea doctoriței: ”Vreau să i se retragă dreptul de a mai practica medicina!”

astăzi, 07:51
424

Alexandra, mama a trei copii, a fost lăsată să se chinuiască timp de şapte ore pe patul de spital. Cu dureri insuportabile și sângerări, femeia a cerut de mai multe ori ca un medic să o ...