Seri de vineri la Conac: Noapte de folk şi poezie cu Ştefania Iacob & Sorin Poclitaru

Seri de vineri la Conac: Noapte de folk şi poezie cu Ştefania Iacob & Sorin Poclitaru

În această vineri, începând cu orele 20:00, Conacul Zăiceşti invită botoșănenii care vor să asculte muzică folk şi poezie contemporană la o seară cu Ștefania Iacob, Sebastian Ionel și Sorin Poclitaru.

Sebastian Ionel, tânără speranţă a muzicii folk, va fi cel care va deschide seara, urmat de binecunoscuta Ştefania Iacob, interpretă și autoare de muzică folk. Artista are până acum două albume la activ, primul a fost lansat la vârsta de 16 ani („De dorul ochilor căprui”), iar al doilea („Acum ştiu”), după doi ani.

120 de folkişti au compus pe versurile lui Sorin Poclitaru, cunoscut ca fiind  promotorul folkului în zona Moldovei şi mentorul multor manifestări de muzică folk.

Poetul este cunoscut ca fiind realizatorul emisiunii radio „Să dăm folk la case”, preşedintele asociaţiei „Fair Play”, manager al casei de producţie Fair, iniţiator şi organizator al festivalului „20 de ani de lumin㔺i al Târgului de Folk de la Gura Humorului.

Conacul Zăiceşti organizează în fiecare vineri, evenimente indoor cu muzică live, invitaţi speciali şi seri tematice. Informaţii şi rezervări se pot obţine la numărul de telefon 0755 400 207.

Intrarea este liberă.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
183

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
371

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
103

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...