Povești nefondate despre gambling-ul online

Povești nefondate despre gambling-ul online

Industria jocurilor de noroc a parcurs un drum lung de la cazinourile tradiționale la platformele de cazinouri online. Și chiar dacă această industrie a evoluat în mai multe moduri, există încă un număr mare de concepții greșite și mituri care o urmează. Indiferent de reputația operatorului sau de calitatea jocurilor pe care le oferă, există încă mituri care au rămas atât în lumea reală, cât și în cea virtuală, care urmăresc să dăuneze industriei sale. Chiar și persoanele care decid să viziteze cele mai bune cazinouri online cu promoții grozave de bun venit și metode de plată rapide se întreabă adesea despre aceste mituri în timp ce pariază pe meciuri azi. Mai mult, aceste mituri bântuie uneori chiar și cazinourile online care au o licență de jocuri de noroc și oferte grozave de bonusuri. Dar acum, a sosit momentul să vedem care dintre aceste mituri trebuie dezmințite odată pentru totdeauna.

Jocurile de noroc online sunt ilegale

Printre miturile proeminente despre cazinourile online se numără faptul că acestea sunt ilegale. În plus, majoritatea oamenilor cred că nu există legi și reglementări care să reglementeze operațiunile cazinoului. Prin urmare, este ușor pentru cazinouri să trișeze și să scape. Dar, această idee este greșită deoarece majoritatea cazinourilor online au reguli și legi stricte care le guvernează. În plus, diferite locuri au moduri diferite de a supraveghea operațiunile cazinoului. Cu toții am văzut poveștile despre criminalitatea cibernetică în ultimele câteva luni și, având în vedere cifrele, există șanse mari să ajungi victima infracțiunilor cibernetice. Cu toate acestea, a presupune că însuși actul de a juca online este nesigur, nu este corect. Pentru început, orice cazinou online bun va avea măsuri excelente de securitate cibernetică. La urmă urmei, este în interesul lor să aibă grijă de banii tăi și ai lor. Certificatele lor de siguranță ar trebui să fie clar vizibile pe site-ul lor și ar trebui să iei legătura cu ei dacă ai întrebări. Există, de asemenea, o mulțime de pași de securitate pe care îi poți lua singur. Acestea includ utilizarea generatoarelor de parole aleatorii, autentificarea cu doi factori și plata pentru software de securitate premium.

O să-ți pierzi toți banii dacă joci la cazinou

Sfatul principal pe care îl vei auzi oricând joci jocuri de noroc, este acela, că nu ar trebui să joci, dacă ești de părere că așa te vei îmbogăți. Pariază întotdeauna suma pe care îți permiți să o pierzi și care în mod evident nu îți va afecta finanțele, bugetul familiei sau alte aspecte de această natură. Dacă joci doar pentru distracția jocului și ești chibzuit în pariurile pe care le faci, șansele să îți pierzi toți banii sunt imposibile.

Dependența

Dependența este un subiect dificil, dar are foarte mult de-a face cu circumstanțele tale, factorii genetici și factorii bolii. Dacă deții controlul asupra finanțelor tale, îți plac jocurile de noroc online și nu ai antecedente familiale de dependență, este puțin probabil să ajungi dependent.
Jocurile de noroc online nu creează mai multă dependență decât jocurile de noroc în persoană sau orice alt comportament care provoacă dependență, cum ar fi activitățile pe rețelele sociale.
Ideea că unele cazinouri online creează mai multă dependență vine din câteva studii noi, dintre care multe nu au reușit să fie replicate. Dacă ai simptome de dependență care implică cazinourile online, ia măsuri pentru a te asigura că tratezi pariuri ca pe o activitate plăcută, nu ca urmare a unui comportament compulsiv.

Jocurile sunt manipulate

Manipularea este una dintre cele mai populare erori legate de jocurile de noroc online. Deoarece jucătorii nu se află într-o locație fizică înaintea unui aparat de păcănele sau dealer, cei mai mulți tind să creadă că jocurile sunt trucate în favoarea cazinoului.
Astăzi, jucătorii sunt mai bine informați decât înainte și pot detecta discrepanțe în joc. Astfel, jocurile online oferă istoric de joc permițând jucătorilor să ruleze rezultate printr-un algoritm de detectare a erorilor. Nu ar fi în interesul cazinoului să trucheze orice joc în favoarea lor cu o astfel de tehnologie.
Dacă o platformă de cazinou și informațiile devin virale, reputația brandului respectiv este deteriorată și își pierd majoritatea clienților în favoarea concurenților autentici. De asemenea, cheltuiesc mii de dolari pentru a se asigura că software-ul de cazinou online este verificat pentru fiabilitate și acuratețe, tocmai pentru întărirea credibilitățîi lor. În plus, cazinourile online sunt periodic testate de către autorități și persoane competente pentru a se asigura că normele lor de siguranță sunt respectate.

Perioada propice de câștig

Mulți oameni cred că jocurile de cazinou online sunt programate să plătească în anumite momente. Multe sfaturi de jocuri de noroc susțin acest mit. Aceste site-uri îi sfătuiesc pe jucători că în anumite momente ale zilei se obțin plăți mai bune în comparație cu alte momente. Acest lucru a făcut ca mulți jucători să participe la jocurile online doar la ora recomandată din zi.
Contrar acestor credințe, programarea unui joc de cazinou pentru a face așa ceva nu este ușoară. În majoritatea cazinourilor online, plata este aleatorie; depinde în totalitate cât de norocos ești! Nu aștepta un moment perfect pentru a juca, pentru că un astfel de timp nu există. Acest câștig ar trebui să fie constant pe parcursul zilei.

Un aparat nu oferă câștiguri consecutive

Nu îți poți imagina câți jucători gândesc așa. Ei primesc trei scatters, joacă caracteristica bonus și părăsesc instantaneu acel aparat crezând că nu va plăti din nou. Aceasta este o percepție greșită și nimic altceva, deoarece sloturile sunt 100% aleatorii.
Poți face foarte bine 500 de rotiri fără a debloca funcția de bonus sau poți obține trei bonusuri în 40 de rotiri. La final, cel mai important este să joci sloturile care îți plac și să te distrezi făcând asta.

Concluzie

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute mituri despre cazinourile online. Din păcate, sunt multe altele care trebuie dezvăluite. Și adevărul este că toate aceste concepții greșite nici nu ar există dacă jucătorii ar rămâne doar la cele mai bune site-uri de jocuri de noroc.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
1

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
750

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
1036

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...