Ziua Copilului, la Lunca: Lansare de carte, spectacol şi premieri ale fiilor satului! FOTO

Ziua Copilului, la Lunca: Lansare de carte, spectacol şi premieri ale fiilor satului! FOTO
Școala Gimnaziala nr. 1 Lunca a prezentat, pe 30 mai, un frumos și emoționant spectacol dedicat zilei copilului, o sărbătoare de care ne bucurăm, în mod diferit, la fiecare vârstă.

Evenimentul a cuprins patru momente diferite.

În prima parte a spectacolului, elevii Școlii Lunca au prezentat diverse programe artistice pentru susținerea colegului lor, Alexandru Hemen, elev în clasa a VIII-a, diagnosticat cu LINFOM BURKITT ABDOMINAL.

Totodată, evenimentul a găzduit și un moment literar. Constantin Iftime a lansat două cărți de poezie la Școala din satul său natal. Au fost  prezentate elevilor și cadrelor didactice de la Școala Lunca, precum și locuitorilor din comună, volumele "Elefantul de câmpie", apărut în februarie a.c. la Editura "Cartea Românească", editura Uniunii Scriitorilor din România, și "Zlătunoaia pentru toți", carte apărută în aceste zile la Editura Gri, editura Asociației reporterilor din România.

In cea de-a treia parte a spectacolului, cei prezenți au avut prilejul de a viziona un moment artistic susținut de Ansamblul Folcloric Comorile Luncii, indrumat de catre coregraful IONEL PETRISORU, cu ocazia împlinirii a 5 ani de activitate.

Manifestația s-a încheiat într-o notă motivantă. Elevii care s-au remarcat cu rezultate deosebite la diferite concursuri și olimpiade școlare au fost premiați de ing. Valeriu Iftime, director general al grupului de firme ELSACO, și de către primarul comunei Lunca, Marcel Marcu. 














(Sursa Foto: Facebook)
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
199

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
424

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
121

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...