Vezi care este recomandarea săptămânii la Cinema „Unirea”

Recomandarea pentru săptămâna 21 – 27 aprilie la Cinema „Unirea” este filmul care se lansează astăzi, 21 aprilie, în cinematografele din România.

Este vorba despre thriller-ul „Boss”, regizat de Bogdan Mirică și care îi are în distribuție pe actorii Laurențiu Bănescu, Ioana Bugarin, Sergiu Costache, Teodor Corban, Cuzin Toma, Mimi Brănescu, Diana Cavallioti și Cosmina Stratan.

Acesta este un film românesc, cu o durată de 126 de minute.

Filmul îl are în prim plan pe Bogdan, un șofer de ambulanță metodic și inteligent, care participă la un jaf armat alături de alți trei bărbați pe care abia îi cunoaște.

Deși inițial pare că cei patru vor scăpa neprinși, lumea lui Bogdan se răstoarnă dramatic când începe să suspecteze că unul dintre complici manipulează ancheta de după jaf.

Prin urmare, începe să investigheze minuțios, aproape compulsiv, care ar putea fi ramificațiile acestui fapt – dar pe măsură ce se apropie de identitatea complicelui suspect, Bogdan se afundă și mai tare într-o spirală a fricii și a paranoiei care îi va afecta existența pe toate planurile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ajutor pentru bolnavii din Botoșani aflați în fază terminală, despre ce este vorba! (video)

astăzi, 12:59

Bolnavii aflați în fază terminală și care nu pot fi îngrijiți acasă pot beneficia de îngrijri medicale în regim de spitalizare continuă la o clinică privată de paliati...

Pacienții care nu vor mai sta pe o listă de așteptare, anunțul șefei CAS Botoșani! „Au fost foarte multe controverse” (video)

astăzi, 12:13

Alina Mustiață, directorul Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) din Botoșani, anunță faptul că a fost pus în aplicare din acest an Planul Național de Cancer. În cadrul acestui pl...

Botoșaniul are o nouă stație de monitorizare a calității aerului! (video)

astăzi, 11:00

În cadrul ședinței de Colegiu Prefectural aferentă lunii septembrie, Daniela Mihalache din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Botoșani a anunțat faptul că municipiul Botoșa...