Ventrilocul Eduard Sandu a intrat în finala "Românii au talent" VIDEO

Ventrilocul Eduard Sandu a intrat în finala "Românii au talent" VIDEO
Printre cei 12 concurenţi care au revenit în faţa juriului şi a publicului de la "Românii au talent" s-a aflat şi EDUARD ANDREI SANDU, fost actor al Teatrului Mihai Eminescu Botosani.

Ventrilocul a urcat pe scenă însoţit de păpuşa pe nume "Nea Alecu", alături de care şi-a prezentat numărul artistic.
 
Dialogul a amuzat copios juriul: "Eu chiar cred că merită toate voturile din lume. Mi s-a părut unul dintre cele mai bune numere pe care le-am văzut până acum!", a zis Andra.
 
"Eu sunt sigur că veţi ajunge în finală!", a adăugat Mihai Petre.

Eduard Sandu a fost cel de-al doilea ales, dupa preferintele publicului, el fiind votat alaturi de numarul cu câini al lui Bruno Iacobeț.

Pentru al treilea număr calificat în Finala din 10 mai, juriul a ales Trupa Florea.

In ultima semifinală de la Romanii au talent s-a prezentat si contorsionistul DARIUS BULZAN, nascut in Botosani. El a pregătit un număr scurt, însă impresionant. "Darius, felicitări corpului tău... poate să facă orice. E fantastic ce faci!", a spus Mihai Petre la final, arătând că talentul adolescentului este cu adevărat special.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
37

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
63

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
29

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...