Trio Vasilache la Primaria Botosani!

Trio Vasilache la Primaria Botosani!
Vasilache Flutur, Vasilache Ghiorghita si Vasilache Alexa sunt trei papusi primite astazi de edilii municipiului Botosani!

Colindatorii au trecut astazi pragul Consiliului Local Botosani, oferindu-le consilierilor locali, primarului si viceprimarilor colinde deosebite, in adevaratul sens al cuvantului.

Primii colindatori au fost cei din Grupul coral Lira, format din profesori si elevi din judetul Botosani, care au ajuns exact cand consilierii locali se adunau pentru sedinta de Consiliu Local.

Apoi au urmat colindatorii de la Teatrul de Papusi Vasilache, care l-au adus si pe Mos Craciun, oferind sefilor de la primarie cate o papusa personalizata, si anume papusa Vasilache Flutur, pentru primarul Catalin Flutur, papusa Vasilache Ghiorghita, pentru viceprimarul Florin Ghiorghita, si papusa Vasilache Alexa, pentru viceprimarul Catalin Alexa, iar consilierilor locali cutii cu bomboane.

Cel de-al treilea grup de colindatori care a poposit astazi la Consiliul Local a fost format din elevi de la Liceul de Arte Stefan Luchian din Botosani, oferindu-le consilierilor locali colinde acompaniate de instrumente muzicale.

Toti colindatorii ar reusit sa impresioneze, primind de la gazdele colindate atat urari de bine, cat si colacei si pungute cu cadouri.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
806

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
381

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
106

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...