Sambata, la Teatrul Mihai Eminescu, "Hai sa ne despartim"

Sambata, la Teatrul Mihai Eminescu, "Hai sa ne despartim"
Teatrul "Mihai Eminescu" Botosani prezinta sambata, 15 noiembrie 2014, ora 18.00, la Casa de Cultura a Tineretului, spectacolul "Hai sa ne despartim", de Ion Sapdaru.

Scenografia: Mihai Pastramagiu.

Distributia: Volin Costin, Sorin Ciofu, Mihai Dontu, Valentin Popa, Gheorghe Frunza, Lidia Uja, Bogdan Muncaciu, Irina Mititelu, Mirela Nistor, Alexandru Dobynciuc, Ioan Cretescu, Petrut Butuman, Ioan Ciofu.

"Piesa este un studiu psihologic al temperamentului balcanic confruntat cu un eveniment extrem de dificil si care se poate intampla oricui – despartirea. Despartirea este un pas firesc al omului care ajunge la capatul unui drum in viata sa. O hotarare curajoasa, incarcata de o multitudine de probleme aparute in urma acestei decizii. In cele mai dese cazuri, partenerul parasit nu doreste sa inchida capitolul respectiv, si de aici … conflictul. Evident, cu toate implicatiile dramatice si ilare! Hai sa ne despartim este o comedia amara, tesuta pe fundalul antagonismului viatii noastre moderne!" (Ion Sapdaru)

Agentia Teatrala se gaseste in incinta "Centrului National de Informare si Promovare Turistica", din Centrul Istoric – Piata 1 Decembrie 1918, nr. 4.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
238

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
106

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
117

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...