S-au epuizat toate locurile la spectacolul „Eminescu – om, geniu și poet divin”, organizat de Teatrul „Mihai Eminescu”

Reprezentanții Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani anunță că s-au epuizat toate locurile la spectacolul „Eminescu – om, geniu și poet divin”, organizat cu ocazia împlinirii a 173 de ani de la nașterea „poetului nepereche”.

Interesul oamenilor a fost unul ridicat, dat fiind faptul că invitațiile s-au epuizat în mai puțin de o zi de la punerea acestora la dispoziția publicului.

Evenimentul este unul de anvergură, avându-i pe scenă pe actorul și poetul Dorel Vișan, și pe marele compozitor Eugen Doga. Acesta va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga”, de la ora 18:00.

Spectacolul va fi prezentat de Filomena Corbu, iar alături de marii artiști vor mai urca pe scenă Patricia Iacob, Ștefana Mihai, Diana Liță și Diana Mertic.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ședință cu directorii și directorii adjuncți de școli. Șeful IȘJ: „Și vă rog încă o dată să...” (foto, video)

astăzi, 18:14

Joi spre orele amiezii, în Aula Magna a Colegiului Național „A.T. Laurian”, a avut loc o ședință cu directorii și directorii adjuncți ai unităților de învățămâ...

Brățări inteligente pentru monitorizarea agresorilor în cazurile de violență domestică, trimise la Botoșani! (foto, video)

astăzi, 16:26

Începând cu data de 1 octombrie a devenit operațional, și la nivelul județului Botoșani, Sistemul informatic de monitorizare electronică a persoanelor care fac obiectul aplicării mă...

Noi dispozitive pentru polițiștii rutieri din județul Botoșani, despre ce este vorba! (video)

astăzi, 15:14

Anunțul a fost făcut de către Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, în cadrul unei conferințe de presă. La ...