S-a stins din viață un dascăl: ȘTEFAN APETREI!

S-a stins din viață un dascăl: ȘTEFAN APETREI!

STEFAN APETREI
atlaurian.wordpress.com

Profesorul Ștefan Apetrei s-a stins din viață, miercuri după-amiază, la vârsta de 67 de ani.

Până acum trei ani, când a ieșit la pensie, acesta a predat matematică la Colegiul Național "A.T. Laurian", unde a fost dascăl timp de 14 ani, dar și la Liceul Textil.

Profesorul Ștefan Apetrei locuia la Dorohoi, însă mai venea la Botoșani pentru a-și revedea foștii colegi.

"Era un model de punctualitate și, chiar dacă pentru unii elevi nu a fost un profesor confortabil, cine l-a cunoscut știe că avea o inimă de aur! Cum spuneam de atâtea ori: profesorii nu au multi ani de pensie… toată viața lor v-o dau vouă…", scrie pe blogul Colegiului Național "A.T.Laurian" prof. Elena Agachi.

A fost un profesor extrem de apreciat de elevi, care nu de putine ori si-au exprimat recunostinta fata de fostul dascal:

"Un profesor extraordinar, care a stiut intotdeauna sa glumeasca, dar si cum sa se faca respectat de elevii sai", marturiseste un fost elev al profesorului Ștefan Apetrei.

"...un profesor care mi-a ramas in suflet! Un om care isi impunea respectul in fata elevilor si tinea la materia lui.. si la absente! Dar per total mi-am facut o imagine frumoasa despre domnul Apetrei...", spune un fost absolvent de Laurian.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
369

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
684

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
1074

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...