Ramona a trait, alaturi de sute de botosaneni, Magia Craciunului!

Ramona a trait, alaturi de sute de botosaneni, Magia Craciunului!

 Ramona Ciobanu, alaturi de Mos Craciun si Oana Puscasu  

O sala arhiplina, muzica buna, emotii, ghidusii copilaresti, un Mos Craciun cu haz, toate alaturate prestantei oferite de profesionistii Filarmonicii de Stat Botosani, dar si tinutei maiestuoase a artistilor de la Cheia Sol.

Concertul de Craciun "Deschide usa, crestine", care a avut loc vineri seara, a finalizat un an de munca a micilor cantareti de la grupul Cheia Sol, presedinta organizatiei, Oana Puscasu, folosind acest prilej pentru a oferi si dimplome de excelenta celor care, in 2009, au sprijinit activitatea asociatiei.

In sala s-a aflat, la invitatia redactiei Stiri Botosani, si Ramona Ciobanu, fetita de 16 ani care are nevoie de sprijinul nostru pentru a ramane in viata. Intentia noastra, de a-i oferi copilei o seara magica de Craciun, a provocat emotii, dar si multa lumina pe chipul Ramonei.

Momentul culminant a fost la final, cand ultima melodie a concertului, interpretata de Oana Puscasu, i-a fost dedicata fetitei de 16 ani suferinda de cancer, Ramona fiind invitata pe scena, alaturi de Mos Craciun, unde a facut urari tuturor spectatorilor, insa a dat glas si dorintei ei supreme: Mos Craciun sa ii aduca sanatate!

Prestatiile micilor artisti au fost aplaudate la scena deschisa, pe scena perindandu-se de la cei mai mici componenti ai grupului Cheia Sol - Mihaita Enache, Nicole Lazaruc, Oana Tabultoc, Ioana Frasinescu, la cei mari, unii dintre ei "veterani" ai muzicii: Ioana Mititelu, Miruna Buza, Claudia Rusu, Bogdan Bidasca, Viviana Sposub, Alexandra Mera.

Remarcabila aparitia Mirunei Buza, care a interpretat melodia "Ave Maria", Miruna dovedind inca o data exceptionalele capacitati muzicale de care dispune.

Concertul a fost incheiat de Oana Puscasu, care de altfel a si inceput spectacolul, presedinta Asociatiei Cheia Sol interpretand mai multe melodii de Craciun, intre care "O, ce veste minunata", "Let it snow", "Have yourself merry Christmas".

Mos Craciun si-a insotit oaspetii la iesire, publicul avand ocazia sa ii faca urari, iar micutii sa mai spuna o data ce anume asteapta sub bradut. Mosul, la randul sau, a impartit fluturasi cu Ramona Ciobanu, in care fetita ne aminteste ca spiritul Craciunului ne indeamna sa fim, macar acum, ceva mai buni.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
240

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
396

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
539

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...