"Alba ca Zapada si cei 7 pitici", la Teatrul Vasilache Botosani

"Alba ca Zapada si cei 7 pitici", la Teatrul Vasilache Botosani
Teatrul pentru Copii si Tineret "Vasilache" Botosani invita copiii, pe 27 martie 2011, la orele 11.00 şi 12.30, la spectacolul "Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici".

Regia este semnată de Valentin Dobrescu şi scenografia de Mihai Pastramagiu. Muzica originală a fost compusă pentru acest spectacol de Oana Puşcaşu, aflată la prima colaborare cu Teatrul Vasilache din Botoşani. Actriţa Anamaria Chelaru va juca rolul "Albă ca Zăpada", iar Dana Bucătaru "mama vitregă".

În rolul "Împăratului" este actorul Florin Iftode, iar "doica" este interpretată de Aurica Dobrescu. Valentin Ligi joacă rolul Vânătorului, dar şi Prinţul care o salvează cu un sărut pe Albă ca Zăpada, iar Marius Rusu interpretează piticii Barbă-Cot şi Uitucilă.
  
Rezervări se pot face de luni până vineri la telefon 0756084651/0231.514353 şi la adresa teatrulvasilache@yahoo.com.

Preţul unui bilet de intrare este  5 lei de persoană.

Distribuţia pe roluri este următoarea:

Anamaria Chelaru– Albă ca Zăpada
Dana Bucătaru – mama vitregă
Aurica Dobrescu - Doica şi Prâslea              
Marius Rusu - Barbă-Cot şi Uitucilă
Florin Iftode – Impăratul, Fricosul şi Botosul
Valentin Ligi – Prinţul, Vânătorul, Bâlbâilă şi Mâncăciosul

Regia: Valentin Dobrescu
Scenografia: Mihai Pastramagiu
Muzica: Oana Puşcaşu
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
2

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
26

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
128

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...