Premii obținute de artiștii de la Liceul de Artă, la Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală "Emanuel Elenescu"

Premii obținute de artiștii de la Liceul de Artă, la Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală "Emanuel Elenescu"
Lev Tolstoi spunea că "muzica este stenografia emoţiei". Acea emoţie s-a strecurat şi a crescut în sufletul oraşului Piatra Neamţ atunci când muzica a prins aripi şi a evadat din timp şi spaţiu, invadând cu frumuseţea ei aproape ireală sfârşitul de toamnă.

În perioada 24-26 noiembrie 2016, elevii Liceului de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani au stenografiat emoţii care însoţesc mereu bucuria de a trăi, de a visa şi de a iubi, participând la Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală "Emanuel Elenescu", aflat la ediţia a XXVI-a, care a avut loc în oraşul de pe valea Bistriţei.

Prestaţia acestor copii care transformă sentimentele în sunete a adunat aplauze, lacrimi, bucuria succesului, emoţii, speranţe şi aprecieri. 

Au fost aduse acasă trei premii I, patru premii II, trei premii III şi trei menţiuni, rezultate care au valoare emoţională, spirituală, sentimentală şi, nu în ultimul rând, valoare clar rezumativă, sintetizând întreg parcursul unui elev sensibil şi talentat susţinut de un cadru didactic cu dăruire.

VEZI AICI PREMIILE OBȚINUTE!
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
11

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
32

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
38

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...