PREMIERA: "O noapte nebuna, nebuna", la Teatrul Eminescu!

PREMIERA: "O noapte nebuna, nebuna", la Teatrul Eminescu!
Teatrul Mihai Eminescu din Botoşani vă invită duminică, 16 mai 2010, ora 19.00, în Sala Mare, la premiera spectacolului "O noapte nebună, nebună", după un de text de Ray Cooney.
 
Spectacolul este o adaptare după textul lui Ray Cooney, renumit actor şi dramaturg englez, supranumit "Feydeau al Angliei", apreciat atât de public, cât şi de critica de specialitate, fapt recompensat prin acordarea titlului de Ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic, informeaza un comunicat al Teatrului Mihai Eminescu Botosani.

Comedia "O noapte nebună, nebună" poate fi considerată, în egală măsură, o farsă, o comedie de moravuri, o satiră politică, dar şi toate acestea la un loc, fără a ştirbi cu nimic din calităţile vreuneia dintre cele trei.

Răsturnările de situaţie, încurcătura de minciuni, acumularea de personaje-surpriză, rafinamentul comicului de limbaj, contrastul dintre adevărata faţă a protagoniştilor şi ceea ce se consideră ei a fi, multitudinea de tipologii – toate converg spre o succesiune ameţitoare de situaţii comice, fapt ce contribuie la realizarea unei comedii savuroase în viziunea regizorului Alexandru Vasilache.

Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, costumele sunt realizate de Alina Dincă, iar coregrafia aparţine Victoriei Bucun.

Din distribuţie fac parte actorii Volin Costin, Ioan Creţescu, Andreea Moţcu, Mihai Donţu, Petronela Chiribuţă, Sorin Ciofu, Narcisa Vornicu, Cristina Ciofu şi Cezar Amitroaei.
 
PREŢ BILET - 15  LEI PENTRU TOATE CATEGORIILE DE PUBLIC 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănenii sunt invitați sâmbătă să îi susțină pe micii jucători de rugby!

astăzi, 14:57
59

Relansat în urmă cu doar câteva luni la Botoșani, fiind promovat în rândul copiilor doritori de o frumoasă aventură sportivă, jocul de rugby devine o frumoasă lecție des...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur: Concluziile etapei de consultare publică!

astăzi, 14:26
94

Candidatul Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a lansat în urmă cu ceva timp o consultare public...

Momente de bucurie și spiritualitate creștin-ortodoxă alături de seniorii din Dorohoi! (Foto)

astăzi, 14:06
96

Acțiunea a avut loc ca urmare a declarării anului 2024, de către Sfântul Sinod, drept ”Anul omagial al îngrijirii bolnavilor și al doctorilor fără de arginți”, dar și &...