„Povestiri din copilărie”, program derulat de Teatrul Vasilache cu ocazia zilei de naștere a lui Ion Creangă

Programul „Povestiri din copilărie” este derulat de conducerea Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani cu ocazia zilei de naștere a marelui povestitor Ion Creangă, pe 1 martie.

Opera lui Creangă este unică în felul ei, iubită atât de copii, cât şi de adulţi, iar spectacolele povestirilor din copilărie sunt dedicate publicului botoșănean. Pe lângă clasicele poveşti de care vă puteți bucura în fiecare săptămână, actorii vă oferă și bucuria recompensării celor mici (preşcolari şi şcolarii mici) pentru participarea la toate spectacolele Programului „Povestiri din copilărie”

Pe 2, 4 și 5 martie va fi pusă în scenă povestea „Dănilă Prepeleac”, pe 9, 11 și 12 martie „Ursul păcălit de vulpe”, pe 16, 18 și 19 martie se va juca spectacolul „Capra cu trei iezi”, pe 23, 25 și 26 martie este spectacolul „Soacra cu trei nurori”, iar pe 30 martie, 1 și 2 aprilie va fi „Rămășagul lui Păcală”.

Acest program nu doar că vine cu spectacole mult iubite de prichindei, ci și cu surprize.

Cei care au bilete de teatru de la toate spectacolele prezentate în cadrul acestui program, ceea ce înseamnă că au fost și au vizionat toate spectacolele lui Creangă, pot fi unul din cei cinci câștigători.

„După ultimul spectacol al Programului „Povestiri din copilărie”, respectiv în săptămâna 3 – 9 aprilie 2023, vă invităm să depuneţi biletele, în ordinea cronologică a datelor participării dumneavoastră la spectacole şi să le lăsaţi la agenţia teatrală (împreună cu datele dumneavoastră de contact: nume, prenume, număr de telefon şi numărul de bilete depuse doar pentru spectacolele din datele sus-menţionate). Biletele de intrare la spectacole, precum și abonamentele achiziționate de la agenția teatrală pentru spectacolele din Programul „Povestiri din copilărie” care vor intra în concurs vor purta ștampila rotundă „Luna martie – luna povestirilor din copilărie”, precum şi data reprezentaţiei”, precizează reprezentanții instituției de cultură.

 Desemnarea câștigătorilor va avea loc în perioada  17 – 23 aprilie 2023, prin tragere la sorţi, iar premierea câştigătorilor va avea loc în cadrul Galei Premiilor Teatrului „Vasilache” – ediţia 2023, în luna decembrie a anului curent.

Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

Prețul unui bilet la spectacol este 15 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Școlile aflate în reabilitare încurcă desfășurarea alegerilor în Botoșani! (video)

astăzi, 15:42

Instituțiile Prefectului din țară, care coordonează aceste alegeri, încep să se pregătească intens. Potrivit lui Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, au fost emise Ordinele Pr...

Alertă în cimitirul Pacea din Botoșani: Un bărbat a amenințat că se aruncă din copac! (foto, video)

astăzi, 14:57

Forțele de ordine au fost puse în alertă, joi după-amiază, după ce un bărbat amenința că se aruncă dintr-un copac în cimitirul Pacea. La fața locului au ajuns mai multe echipa...

Părinții din Botoșani se tem pentru siguranța copiilor, petiții adresate prefectului! (video)

astăzi, 14:15

Comitetul de Părinți de la Liceul de Artă „Ștefan Luchian” din municipiul Botoșani a adresat către Instituția Prefectului a județului Botoșani o petiție prin care solicită monit...