Petrece o zi "La bunici", alaturi de actorii Teatrului Vasilache! - VIDEO

Petrece o zi "La bunici", alaturi de actorii Teatrului Vasilache! - VIDEO
Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" vă invită duminică, 16 mai, să vizionaţi spectacolul
"La bunici", un scenariu colectiv inspirat din "Dumbrava minunată", de Mihail Sadoveanu.

Lizuca pleacă la bunicii ei împreună cu câinele Patrocle. De ea se ţine şi gânsacul pe care l-a botezat cu numele Căţelu, tocmai pentru că merge mereu după ea la fel ca un câine.

"La drum, la drum să pornim chiar acum,/ alăturaţi mereu, mereu şi la bine şi la greu. Ham, Ham de nimeni teamă n-am,/ eu sunt voinic şi sunt isteţ şi sperii chiar şi un porc mistreţ", cântă câinele Patrocle.

Să vedem însă dacă va fi la fel de curajos când va ajunge noaptea în dumbravă. Se vor speria de bursuc sau vor fi ocrotiţi de Zâna Bună?

"Un spectacol antrenant după o poveste cunoscută de toţi copiii, în regia lui Valentin Dobrescu şi scenografia lui Mihai Pastramagiu, pe muzica lui Constantin Panaite. Duminica viitoare, pe 23 mai, deoarece este zi liberă pentru sărbătoarea creştină de Rusalii, la Teatrul "Vasilache" nu vom avea programat niciun spectacol. Aşa că, dragi copii, vă aşteptăm duminica aceasta la ora 11.00 sau 12.30 să-i însoţim pe cei trei eroi, Lizuca, Patrocle şi Căţelu "LA BUNICI" şi nu uitaţi să aduceţi desenele de la "Capra cu trei iezi" pentru concursul "Desenează spectacolul". Numai aşa veţi primi invitaţii la spaţiul de joacă de la Anastasia Kids", aminteste Mihaela Nistorica, director adjunct in cadrul Teatrului pentru Copii si tineret Vasilache Botosani.
 
Din distribuţie fac parte actorii: Mihaela Ştempel, Marius Rusu, Aurica Dobrescu, Ibica Leonte,  Tudor Rotaru şi Ramona Hriscu. 

 
Rezervări – de luni până vineri -  la telefon  0756084651/0231.514353
şi la adresa teatrulvasilache@yahoo.com
Preţul unui bilet de intrare este 5 lei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
32

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
88

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
96

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...