LA MULTI ANI, CARMEN UNGUREANU!

LA MULTI ANI, CARMEN UNGUREANU!

 CARMEN UNGUREANU, nobletea sufletului de artist!  

Actrita Carmen Ungureanu, nascuta pe 7 mai 1966, in Botosani, ramane in memoria afectiva a tuturor celor care au avut prilejul de a o admira, chiar si o singura data, pe scena!

A absolvit in 1988 Scoala Populara de Arta din Botosani, sectia actorie, iar in 1995 Academia de Teatru si Film, Bucuresti. In prezent este actrita a Teatrului National Bucuresti.

Are o activitate impresionanta in teatru, dar a avut roluri importante si in cinematografie (O vara de neuitat, regia Lucian Pintilie) sau televiziune (Gena din Titanic vals, de Tudor Musatescu, regia Dinu Cernescu).

Carmen Ungureanu a activat multi ani in trupa lui Dan Puric, alaturi de care a sustinut spectacole in intreaga lume, dar si pe scenele nationale: Pantomimia, regia Dan Puric (TNB), Toujours l’amour, regia Dan Puric (TNB), Costumele, regia Dan Puric (La Teatrul C.I.Nottara)

Stiri Botosani ii ureaza actritei Carmen Ungureanu LA MULTI ANI, multa sanatate, bucuria implinirii sufletesti si satisfactii profesionale!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Depistat la volan fără permis de conducere, cu ajutorul aplicației eDAC!

astăzi, 15:36
30

În data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 09.10, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului...

Botoșănenii sunt invitați sâmbătă să îi susțină pe micii jucători de rugby!

astăzi, 14:57
146

Relansat în urmă cu doar câteva luni la Botoșani, fiind promovat în rândul copiilor doritori de o frumoasă aventură sportivă, jocul de rugby devine o frumoasă lecție des...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur: Concluziile etapei de consultare publică!

astăzi, 14:26
145

Candidatul Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a lansat în urmă cu ceva timp o consultare public...