LA MULTI ANI, CARMEN UNGUREANU!

LA MULTI ANI, CARMEN UNGUREANU!

 CARMEN UNGUREANU, nobletea sufletului de artist!  

Actrita Carmen Ungureanu, nascuta pe 7 mai 1966, in Botosani, ramane in memoria afectiva a tuturor celor care au avut prilejul de a o admira, chiar si o singura data, pe scena!

A absolvit in 1988 Scoala Populara de Arta din Botosani, sectia actorie, iar in 1995 Academia de Teatru si Film, Bucuresti. In prezent este actrita a Teatrului National Bucuresti.

Are o activitate impresionanta in teatru, dar a avut roluri importante si in cinematografie (O vara de neuitat, regia Lucian Pintilie) sau televiziune (Gena din Titanic vals, de Tudor Musatescu, regia Dinu Cernescu).

Carmen Ungureanu a activat multi ani in trupa lui Dan Puric, alaturi de care a sustinut spectacole in intreaga lume, dar si pe scenele nationale: Pantomimia, regia Dan Puric (TNB), Toujours l’amour, regia Dan Puric (TNB), Costumele, regia Dan Puric (La Teatrul C.I.Nottara)

Stiri Botosani ii ureaza actritei Carmen Ungureanu LA MULTI ANI, multa sanatate, bucuria implinirii sufletesti si satisfactii profesionale!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
51

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
126

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
96

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...