La mulți ani, ANDREI AVĂDĂNEI!

La mulți ani, ANDREI AVĂDĂNEI!

 ANDREI AVADANEI  Facebook

Născut pe 22 august 1992, Andrei Avădănei este absolvent al Şcolii Gimnaziale "Leon Dănăilă" din Darabani, a urmat cursurile liceale ale Colegiului Naţional "Mihai Eminescu" din Botoşani (promoția 2012). În prezent, este student al Universității București.

Este fondator al Conferinţei Naţionale de hacking & INFOSEC-DefCamp, membru al Asociaţiei GREPIT Botoşani și co-fondator al Concursului Naţional de Informatică Aplicată, OpenIT.

De asemenea, este CEO & President la Cyber ​​Security Research Center din România - CCSIR, Fondator si CEO la DefCamp SI Voluntariat/Colaborator la Bitdefender România.

A câștigat numeroase premii la concursuri, olimpiade și conferințe judeţene, naţionale și internaţionale: locul I la Concursul Naţional de Evaluare în Educaţie la Informatică şi Tic "Tudor Sorin", clasa a IX-a 2009; locul I la Festivalul Naţional de Tehnologii Informatice GREPIT 2009, Ipoteşti, 6-12 august 2009; premiul I la Concursul StudIT 2011, Timişoara, 1-3 aprilie 2011; medalie de aur (Grand Winner sau premiul I) la Concursul Internaţional Infomatrix, secţiunea Programming, 5-9 mai 2011. Face parte din comisiile de jurizare ale diferitelor concursuri de informatică.

"Succesul este o variabila relativa si este influentat de comunitatea in care traim. Doar liceul, specialistii din domeniu si presa pot stabili daca o realizare este sau nu un succes. Pasiunea a fost si se mentine peste celelalte satisfactii, dar tot timpul motivarea va creste atunci cand cei din jur te incurajeaza si te sustin", marturisea Andrei pentru Stiri.Botosani, in urma cu doi ani.

(F. Toniță)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
7

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
170

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
50

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...