Întâlnire cu "Răţuşca cea urâtă", duminică, la Teatrul Vasilache Botoșani!

Întâlnire cu "Răţuşca cea urâtă", duminică, la Teatrul Vasilache Botoșani!
Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" vă invită duminică,  11 martie 2018, de la ora 11:00 şi 12,30, să vizionați spectacolul "Răţuşca cea urâtă". 

Regia artistică şi  dramatizarea sunt semnate de Valentin Dobrescu; scenografia este realizată de Mihai Pastramagiu, muzica: Cristian Lungu; regia tehnică: Ioan Cristian Costăchel.
 
Din distribuţia spectacolului fac parte actorii:  Florin Iftode, Mihaela Ştempel, Ibica Leonte, Oana Sîrcu și Alin Gheorghiu. 
 
Preţ bilet 10 lei.
 
Puteţi face rezervări, de luni până vineri,  la numerele de telefon 
0756.084.651 / 0231.514.353
 
Nu uitaţi:
Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”.
„Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” din strada Victoriei nr. 13, Botoşani.
 
Pentru mai multe informaţii accesaţi Regulamentul acestui proiect la adresa www.teatrulvasilache.ro  sau http://facebook.com/Teatrul.Vasilache.Botosani 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Intervenție de urgență a pompierilor într-un apartament: Au murit 6 pisici și 3 câini, salvatorii au salvat o pisică și șase porumbei!

astăzi, 17:45
208

O intervenție de urgență a pompierilor militari din cadrul Detașamentului Suceava s-a desfășurat, duminică în municipiul Suceava.Potrivit plutonier Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava...

A plecat la cele veșnice o artistă din Botoșani. ”Ai creat frumusețe toată viața!”

astăzi, 16:16
1899

S-a stins din viață Veronica Mocanu. În urmă cu doar cinci zile își aniversaze ziua de naștere, la împlinirea celor 78 de ani. Tristul anunț a fost făcut de fiul artistei, car...

FCSB - FC Botoșani, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 16:09
272

FCSB și FC Botoșani se întâlnesc astăzi în etapa cu numărul 27 din Superligă.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu FCSB!După 26 de etape, FCSB este lider detașat &ic...