Întâlnire cu Dodo, „Elefănțelul curios”, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache”

Întâlnire cu Dodo, „Elefănțelul curios”, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache”

În această săptămână Adelina Cojocariu, actriță a Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, îi invită pe cei mai mici la o întâlnire cu Dodo… „Elefănţelul curios”.

Spectacolul „Elefănțelul curios” poate fi vizionat joi, de la ora 18:00, sâmbătă de la ora 11:00, și duminică de la orele 11:00 și 12:30.

„Elefănțelul curios” un spectacol muzical şi interactiv, de Valentin Dobrescu, după o idee de Rudyard Kipling este adresat copiilor mici şi nu numai.

Regia artistică este semnată de Valentin Dobrescu, muzica este compusă de Constantin Panaite, iar scenografia îi aparține lui Mihai Pastramagiu.

Din distribuția spectacolului fac parte îndrăgiții actori Oana Asofiei, Adelina Cojocariu, Ana-Maria Apetrei şi Andrei Bordianu.

„Vă invităm să urmăriţi povestea unui pui de elefant, pe nume Dodo, care e foarte curios şi vrea să ştie tot ce e şi ce se întâmplă în jurul său.  O întrebare neobişnuită (ce mănâncă crocodilul la cină?) ajunge să îi pună viaţa în pericol. Cu toate că trece prin tot felul de întâmplări, concluzia este că totuşi e bine să fii curios”, a precizat Valentin Dobrescu, regizor artistic.

Prețul unui bilet este de 15 lei.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Circ politic în ședința de CL, s-a lăsat și cu jigniri. Primar: „Pietrele mai lipsesc și crucea...” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
1203

În prag de campanie electorală politicienii nu mai țin cont de nimic. Ședința de Consiliul Local a Primăriei municipiului Botoșani din cursul zilei de joi, 28 martie 2024, s-a lăsat cu o ...

Calvar pentru șoferi pe strada Pacea, consilier nemulțumit de... asfaltare (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
750

În plenul ședinței de Consiliul Local de luna trecută, consilierul Maxim Maricel s-a declarat nemulțumit de faptul că nu intervine nimeni pe strada Pacea, acolo unde șoferii se „chin...

Zilele municipiului Botoșani sub semnul întrebării, consilierii nu au votat proiectul: „A picat, clar. Bucurați-vă” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
432

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului USR – Filiala Botoșani, a avut o interpelare în acest sens, punând spre dezbatere un amendament la acest proiect.„N...