Ele sunt Maya și Cosmina, botoșănencele care au strălucit la Festivalul „Vis de Stea” (foto, video)

Festivalul a adunat peste 200 de copii din România și Republica Moldova, iar juriul a fost format din personalități marcante ale muzicii românești.

În perioada 21-23 iulie a avut loc, la Moinești, Festivalul Național de Interpretare Muzicală pentru copii și tineri “Vis de Stea”, editia a XII-a, unde orașul Botoșani a fost reprezentat cu multă mândrie de două cursante ale studioului vocal Cheia Sol: Cosmina Chiru și Maya Mareș.

Festivalul a adunat peste 200 de copii din România și Republica Moldova, iar juriul a fost format din personalități marcante ale muzicii românești: prof. Crina Mardare, artistii Aurelian Temișan, Nico, Luminița Anghel și compozitorii Mihai Alexandru, Viorel Gavrilă, Bogdan Dragomir și Claudiu Bulete.

Cosmina Chiru (7 ani) a interpretat melodia „Arlekino” și a reușit să câștige admirația publicului și a juriului, clasându-se pe Locul I, iar Maya Mareș (9 ani) a adus acasă Trofeul categoriei, interpretând melodia „Ardelean Show”. Cele două concurente au fost premiate cu trofee, diplome și premii in bani.

„Maya Mareș și Cosmina Chiru au avut o interpretare formidabilă la acest concurs și, ca de fiecare dată, Botoșaniul a fost pe podium. Felicitări pentru toată munca depusă și mult succes la urmatoarele competiții la care vor participa în această vară!”, a declarat prof. Oana Pușcașu, președinta Asociației Cheia Sol.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

astăzi, 20:00

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

astăzi, 19:20

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...

Ziua Internațională a Educației, sărbătorită de preșcolarii unei grădinițe din Botoșani! (foto)

astăzi, 18:40

Activitățile desfășurate au fost  variate și atractive, cu teme specifice: „Împreună pentru educație”, „La mulți ani, dragi educatoare!”, „Grădinița-...